• SEMINAR MOTIVUES "FAMILJA NË HARMONI"

Paketa përfshin:

 

1.    Video e Seminarit "Harmonia Familjare"4 orë e 39 min

2. Libri i marëdhënieve Mashkull Femër.

Zbritje nga 294 € në:

97€

Seminari i parë dhe i vetmi në gjuhën shqipe për këtë temë!

Ky seminar është për të gjithë ata që janë në lidhje ose nuk kanë lidhje akoma apo kane patur lidhje dhe kane frikë të rifillojnë...

 

Është mësimi më i vlefshëm në jetë që do ta dëgjoni për HARMONINË familjare, është thelbi, qeliza e çdo hapi tjetër që do të ndërrmerrni.

 

Sa do që të mundoheni për të arritur sukses nëse partneri juaj është kundër jush do të dali fjala e tij/saj sepse ai/ajo me bindje të plotë të thotë se do të dështosh dhe pastaj të thotë a të THASH!

 

Ai/ajo nuk e di se është bindja e tij që të bëri ty të dështosh dhe ai/ajo nuk e di se është egoja e tij/saj që e udhëheq jetën në anën negative,

ai/ajo nuk e di se gjithçka që mendon ka të drejtë nëse është për të mirë por të kundërtën e di me 100% siguri.

 

Mos lejoni keqkuptimet e vogla të shkatërojnë marrëdhënien tuaj, sepse nuk është shkaku te ti ose partneri por te bota shumë e ndryshme e njëri tjetrit.

 

Me kuptimin e këtyre ndryshimeve jeta juaj asnjëherë më nuk do të jetë e njëjtë!

 

Janë gjërat e vogla që bëjnë dallimin e madh...

 

Mos hezitoni të dilni jashtë zonës kofore të disharmonisë familjare sepse nga ju varet e arrdhmja e juaj dhe fëmijëve tuaj...

 

P.S.:Për anëtarët e niveleve Premium kemi oferta të posaçme prandaj kontaktoni me anëtaret e skuadrës sonë, ose aplikoni që të ju njoftojmë: KLIKO KËTU:

 

P.S.S.: Për ata që janë larg dhe e kanë me pamundësi pjesëmarrje fizike gjithashtu do te ketë live stream dhe do mund ta ndiqni nga shtëpia prandaj aplikoni të ju tregojmë për ofertat e posaçme.

 

APLIKO KËTU

 

Do të ju shfaqim në formën tonë si kemi tejkaluar këto dallime sepse kur 2 partnerët skanë mirëkuptim ajo jetë është një errësirë totale të cilën e kemi përjetuar.

Bleni videot e Seminarit

 

Çfarë do të mësoni në këtë Seminar:

1. Kur burrat dhe gratë janë në gjendje të respektojnë ndryshimet e tyre, atëherë dashuria ka një shans të rritet. (  Mimoza)

2. Ankesa e shprehur më shpesh që gratë kanë për burrat është se burrat nuk dëgjojnë. ( Mimoza)

3. Ankesa e shprehur më shpesh që burrat kanë për gratë është se gratë gjithmonë përpiqen t'i ndryshojnë ato. (Avniu)

4. Dymbëdhjetë llojet e ndryshme të dashurisë dhe përdorimi i tyre për ti tajkaluar ndryshimet e botërave mashkull femër. ( Mimoza)

5. Njëzet e pesë mënyra për të fituar rezultat të madh te femrat. (Avniu)

6. Njëzet e pesë mënyra për të fituar rezultat të madh te meshkujt.( Mimoza)

7. Ashtu si komunikimi është elementi më i rëndësishëm në një marrëdhënie, argumentet mund të jenë elementi më shkatërrues. ( Mimoza)

8. 6 mënyrat si të hiqni dorë nga mundimi juaj i kotë për të ndryshuar një mashkull ( Mimoza)

9. Si femrat të kërkojnë ndihmë nga mashkulli dhe ta marrin atë. (Avniu)

10. 4 Stinët e Dashurisë ( Mimoza dhe Avniu)


ÇDO SUKSES I MADH FILLESËN E KA NË FAMILJE!

NISJA ËSHTË ATY, 

Asgjë e madhe nuk ka vlerë nëse në familje ka çdo ditë disballancim dhe ofendime!

Ne këtë e kemi kaluar dhe këtë mund të jua mësojmë juve!

Po kush jemi ne dhe pse i kemi dhënë të drejtën vetes të ju ligjërojmë për këtë çështje?

Mimoza dhe Avniu

154411_10151464751766536_742059748_n.jpg

Në vitin 2009 pas sukseseve të shumta në biznese familjes sonë po i vinte fundi...

çdo gjë ishte duke u shkatëruar, qëndrimi në një shtëpi luksoze të ndërtuar me djersë e mund ishte feri në tokë...

kishim frikë ti dilnim ballë njëri tjetrit se çdo e dyta fjalë ishte ofendim dhe grindje...

Pas kërkime të shumta për ndihmë, pas lutjeve drejt Zotit erdhën edhe zgjidhjet për ne,

doli një dritë në fund të tunelit... u shfaq një seminar në USA- Bahamas- Anije-

ku Avniu më dha dritën Jeshile shko Mimoza sepse skemi rrugë tjetër...

Sapo hyra në Anije ndjeva një energji tjetër, një botë tjetër, isha e vetme dhe e trishtuar... nuk e dija se çpo ndodh të gjithë ishin miqësor me mua...

Në këtë Lidership Cruise, ligjërohej për biznes, për lidership, për marëdhëniet burrë grua.

Unë isha aq e lodhur nga martesa sa që nuk doja në asnjë mënyrë të shkoj tek seminari për marëdhëniet i ligjëruar

nga eksperti nr 1 në  botë për lidhjet John Gray, thash me vete jo nuk shkoj në këtë seminar do shkoj tek ai tjetri për biznes...

por afër kisha një burrë të moshuar mbi të 60 i cili pataj u bë mentori im me emrin Edd Mills-

ai më kapi për krahu dhe më tha Mimoza asgjë stë duhet biznesi pa regulluar themelin FAMILJEN...


Në këtë seminar, çdo gjë ndryshoi për ne dhe shpresojmë se me 3-4 Tetor çdo gjë do të ndryshojë për ju:

Kam qarë aq shumë, sepse më dukej se Johni kishte qenë në shtëpinë time dhe kish parë çdo gjë që ndodh aty.

Pasi ishte expert i psikologjisë së lidhjeve kishte çdo çelës për harmoni Familjare.

Si përdora unë dhe Avniu këto materiale dhe si jeta jonë për 45 ditë mori kahje tjetër do ju tregojmë në këtë seminar.

Si Shpëtuam nga divorci, si çdo gjë ndryshoi dhe filluam përsëri të rikujtojme se sa shume e duam njëri tjetrin.

Se sa e madhe ishte kjo dashuri e cila ishte mbështjellur me maskën e dështimit.

Bekimet që Zoti na i solli janë të pafundme dhe goditjet kanë qenë marramendëse...

do ndajmë me ju si tejkaluam dhe ia dolëm FITIMTARË

ME THELBIN E ÇDO SUKSESI

FAMILJEN NË HARMONI.

"Kur burrat dhe gratë janë në gjendje të respektojnë

ndryshimet e tyre, atëherë dashuria ka një shans të rritet."

Maldives 2013

Një burrë dhe një grua përderisa jetojnë nën një kulm duhet të kenë qëllim të përbashkët!

Jo njëri në veri e tjetri në Jug!

Mësoni çfarë duan botërat e ndryshme njëherë e përgjithmonë!

Me shumë përzemërsi ju mirëpresim më Seminar.

Mimoza dhe Avniu

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

SEMINAR MOTIVUES "FAMILJA NË HARMONI"

  • Product Code: Book
  • Availability: In Stock
  • 294.00€