• Seancë Personale Me Mimoza Thaqin, 1 Orë!

Seancë Personale Me Mimoza Thaqin!

 

Çfarë përfitoni nga kjo Seancë:

  • 1.      Udhëzimin si të filloni nga 0 deri në jetën që ju ëndërroni…
  • 2.      Përfitoni Nivelin 1 Falas në Iam Power
  • 3.      Në Bazë të Kërkesës Suaj Mimoza Përcakton Saktë se Cilat Mjete dhe metoda Ju Duhen që të Vazhdoni drejtë.
  • 4.      Si të pavarsoheni nga çdo ndikim dhe të mos keni nevojë për asnjë seance tjetër të çfarë do lloji.
  • 5.      Si të merrni Përgjegjësi Për jetën apo biznesin Tuaj.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Seancë Personale Me Mimoza Thaqin, 1 Orë!

  • Product Code: Book
  • Availability: In Stock
  • 197.00€