TRAJNIMI BAZE DREJT PASURIMIT 29 audio+ 1 Video per manifestim te gjerave qe i doni.

Principet që i posedon çdo personi shumë i suksesshëm !


14 Audio Libra që shfaqin, bazat e çdo suksesi në jetë!

1 Video qe shfaq Menyrat e Manifestimit te cdo gjeje qe doni. Nese aplikoni ate qe ju shfaqet ne video, Suksesi eshte dituri e aplikuar.

dh 15 audio shtojce te cilat bejne perseritjen e disa principeve.

Ky trajnim eshte shume i fuqishem, dhe ju dergon juve ne rrugen e duhur te cilen ju do ta zbuloni per vendin ku ju e shikoni veten ne te ardhmen.

Duke aplikuar keto principe qe i perdori Linkoln, Edison, Roswelt, Napoleon Bonaparta!

Ju do te shkoni ne ate lartesi e cila eshte e percaktuar nga perdorimi i vetedijes suaj per te programuar nendijen tuaj drejt suksesit!

Si funksionon ligji i terheqjes, si funksionon nendija juaj.

Ju terhiqni njerez qe jane te harmonizuar me mendjen tuaj, mizoria do shoqeri por edhe prosperiteti do shoqeri!

BLENI TANI DHE AUDIOT DO TE JU DERGOHEN NE EMAIL.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

TRAJNIMI BAZE DREJT PASURIMIT 29 audio+ 1 Video per manifestim te gjerave qe i doni.

  • Product Code: Book
  • Availability: In Stock
  • 29.00€


Tags: TRAJNIMI BAZE DREJT PASURIMIT 29 audio+ 1 Video per manifestim te gjerave qe i doni.