Books

Books

Të gjitha librat e shfaqura në këtë web faqje mund të blehen onlajn. Mund t përfundoni pagesën me kartelë bankare ose të bëni vetëm porosinë duke vendosur të dhënat e juaja dhe të ju dërgojmë në email format tjera të pagesës.

Ju faleminderit


Vlerat e reagimeve emocionale
Vetë Kontrolli ( 2 audio mp3)

Vetë Kontrolli ( 2 audio mp3)

Pasi të kryeni pagesën ju dergojmë audion në emailin me të cilin keni kryer pagesën. ..

5.00€

Shkenca e Madheshtise, 4 Audio CD Format Elektronik 2 euro

Shkenca e Madheshtise, 4 Audio CD Format Elektronik 2 euro

Shkenca e Madheshtise, Audio CD mp3 ..

10.00€

Shkenca e Pasurimit ( audio Mp3)

Shkenca e Pasurimit ( audio Mp3)

Hyrja I dashur lexues! Në fillim kur e lexova këtë libër, më ndihmoi të hap ja sytë. Shumë libra..

5.00€

Pyetjet që do të çlirojnë mendjen tuaj 1 € ( MP3 Download )

Pyetjet që do të çlirojnë mendjen tuaj 1 € ( MP3 Download )

Pasi të kryeni pagesën ju dergojmë audion në emailin me të cilin keni kryer pagesën. ..

1.00€

Qëllimi Kryesor i Jetës Suaj

Qëllimi Kryesor i Jetës Suaj

Ky program, është...HAPI juaj i PARË drejt SUKSESIT TUAJ... Me këtë program ju do të shpëtoni nga G..

10.00€

Si të përballoni kritikat dhe ofendimet ( Audio mp3)

Si të përballoni kritikat dhe ofendimet ( Audio mp3)

Zbritje nga 10 Euro në 5 EuroPasi të kryeni pagesën ju dergojmë audion në emailin me të cili..

10.00€

Përsosmëria 3 Audio CD-Format Elektronik

Përsosmëria 3 Audio CD-Format Elektronik

PROGRAM I PËRSOSUR NË 3 AUDIO CD, PËR TË GJETUR GJITHMON TË MIRËN TE NJERËZIT, TE SITUATAT DHE TE RR..

19.00€

NIVELI I TRAJNIMI -I'AM Power, ZBULO MJETET E NEVOJSHME PËR NJË JETË POZITIVE

NIVELI I TRAJNIMI -I'AM Power, ZBULO MJETET E NEVOJSHME PËR NJË JETË POZITIVE

I'AM Power, Super Oferta Trajnime Motivuese Libra, Audio LibraZBULO MJETET E NEVOJSH..

97.00€

NIVELI II TRAJNIMI - ME PERVOJE (SILVER-EXPERIENCED)

NIVELI II TRAJNIMI - ME PERVOJE (SILVER-EXPERIENCED)

KJO PAKO PËRFSHIN TË 2 NIVELET NË IAM POWER,Çmimi: 197 Euro POferta Normale është 1 V..

197.00€

NIVELI 3 ( ANËTARËSIMI ËSHTË I PËRHERSHËM)

NIVELI 3 ( ANËTARËSIMI ËSHTË I PËRHERSHËM)

KJO PAKO PËRFSHINË TË 3 NIVELET NË IAM POWER,Çmimi: 397 Euro POferta Normale është 1 Vit A..

397.00€

Biznesi për Fillestarët- Kurs 4 Javor

Biznesi për Fillestarët- Kurs 4 Javor

Sipërmarrja: Nga Ideja e Biznesit te Veprimi Fillon me 4 Janar 2021 Ora 19:00-21:00( Aplikoni këtu) ..

144.00€

Kurs 3 mujor për trajner motivimi. në grup-MASTERMIND

Kurs 3 mujor për trajner motivimi. në grup-MASTERMIND

Mëso direkt nga: Mimoza Thaqi(Spikere Publike Profesionale e Çertifikuar në SHBA)JAVA 1: H..

1,997.00€

NIVELI IV TRAJNIMI ELITË ( PLATINIUM ELITE)

NIVELI IV TRAJNIMI ELITË ( PLATINIUM ELITE)

Çfarë mësoni në Nivelin 4?"Si të bëheni njeri i Diciplinuar për Super Sukses!""17 Regullat e Arritje..

2,000.00€

Seminari i Ëndërrave të Juaja!

Seminari i Ëndërrave të Juaja!

Imagjinoni Veten të merrni Pjesë në Një Seminar me çmimin €10,000Por të Paguani një Çmim shumë,..

97.00€

Showing 46 to 60 of 68 (5 Pages)