• Earrings 1 pcs 57 den.
НАМАЛЕНИЕ! НАМАЛЕНИЕ!
Количините се ограничени!
Продажните салони на Сун анд Старс:
•Емиратес Центер До Основен Суд Тетово
•Bul. Krste Petkov Misirkov No.76 Скопје
•До Италјанска Амбасада -Скопје

Праќаме по брза пошта низ цела Македонија!!!

ZBRITJE! ZBRITJE! Sasitë janë të kufizuara! Dyqanet Sun dhe Stars: • Qendra e Emirateve AFËR-Gjykatës Themelore Tetovë • Bul. Krste Petkov Misirkov Nr. 76 Shkup • Tek Ambasada Italiane - Shkup Ne dërgojmë me postë të shpejtë në të gjithë Maqedoninë !!!

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Earrings 1 pcs 57 den.

  • Product Code: 156717
  • Availability: In Stock
  • 2.17€
  • 0.93€


Tags: Vathe rreth