• 7. Shkenca e Madheshtise ( 7 Euro+4Euro posta)

Çdo gjë që është e mundur në shpirt, është e mundur edhe në mish e gjak. Ҫdo gjë që njeriu mund të mendojë, është e mundshme për të marrë një veprim. Çdo gjë që njeriu mund të imagjinojë, mund edhe ta realizojë. Njeriu është formuar për t’u rritur dhe ai është nën nevojshmerinë e rritjes.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

7. Shkenca e Madheshtise ( 7 Euro+4Euro posta)

  • Product Code: Book
  • Availability: In Stock
  • 11.00€