Brian Tracy është një nga udhëheqësit botëror të suksesit dhe arritjes personale, duke këshilluar çdo vit më shumë se 100 mijë individë në seminare publike dhe private. Në librin Arritja maksimale ai na jep një sistem të provuar të fuqishëm- bazuar në 25 vite hulumtimi dhe praktikimi- që mund të zbatohen menjëherë pēr të arritur rezultate më të mira në çdo fushë të jetës.
Do te mesoni ide, koncepte dhenmetoda te perdorura kudo nga njerez shume te suksesshem ne cdo fushe. Do te mesoni si te clironi potencialin tuaj individual drejt madheshtise personale. Do te beheni menjehere me pozitiv, bindes dhe i perqendruar fuqishem ne cdo gje qe beni. Nga me shume se nje milion te diplomuar ne seminaret ku eshte bazuar ky liber, jane shume qe kane rritur pa mase te ardhurat e tyre dhe kane permiresuar jeten e tyre ne cdo aspekt.
- A jeni duke kerkuar nje liber me fuqine qe te ndezi jeten tuaj?
Mos kerko me! Arritja maksimale e Brian Tracy-t, eshte nje thirrje zgjimi per mrekullite brenda nesh. Ai eshte drejt att ku duhet e drejt ne zemer.
-Harvey Mackay

Per porosi per Kosove dhe Shqiperi na shkruani ne email: mimoza88@yahoo.com

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Arritja Maksimale 10 euro+10 euro posta

  • Product Code: ps0007
  • Availability: In Stock
  • 20.00€