Pse disa njerëz kanë sukses në biznes më shumë se të tjerët? Pse disa biznese përparojnë ndërsa të tjerët dështojnë? Një pedagog dhe shkrimtar i njohur i biznesit ka gjetur përgjigje për këto pyetje shumë të vështira. Në librin e tij, ai paraqet një sërë parimesh, ose “ligje universale”, që qëndrojnë në themel të suksesit. njerez Biznesi ane e mbane botes. Udhëzuesi për Praktikat më të Mira të Tracy vjen në formën e 100 ligjeve të kuptueshme dhe të lehta për tu zbatuar në lidhje me fushat kritike të punës dhe biznesit. Ai gjithashtu ofron shembuj nga jeta reale që ilustrojnë qartë se si funksionon secili prej ligjeve, dhe gjithashtu i ofron lexuesit ushtrime se si t’i zbatojmë këto ligje në punë dhe jetë.

Per porosi per Kosove dhe Shqiperi na shkruani ne email: mimoza88@yahoo.com

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

100 Ligjet e pathyeshme te Suksesit 10 euro+10 euro posta

  • Product Code: ps0007
  • Availability: In Stock
  • 20.00€