• Bleni 5 librat 30 Euro fitoni falas Trajnimin per Harmonine Familjare me çmim 144euro plotesisht falas! 30+20 Euro posta

Bleni 5 librat 30 Euro fitoni falas Trajnimin per Harmonine Familjare me çmim 144euro plotesisht falas!

Bëni porosi të librave:

Mund të bëni porosinë tani që të jeni në listën tonë për porosi

Për Shqipëri Çmimi 30 Euro plus posta 5 Euro 

Për Kosovë Çmimi 30 Euro plus posta 3 Euro 

Për Maqedoni Çmimi 30 Euro plus posta 2Euro (Pagesë pasi ta merrni)

Për Vendet Tjera të Botës: 30 Euro dhe Posta 20 Euro ( Pagesë Paraprake)


https://www.mimozapower.com/ligji-i-suksesit

Librat: 


1.Si te mposhtesh shqetesime dhe stresin Dale Carnegie/ Çmimi: 5 euro

2.Si te zgjedhesh mosmarreveshje ne jete Dale Carnegie/ Çmimi: 5 euro

3. Si te krijojme maredhenie te dobishme Dale CarnegieÇmimi: 5 euro

4. Si te behesh udheheqes i zoti Dale CarnegieÇmimi:/ 5 euro

5. Shkalla magjike drejt suksesit, Napoleon Hill/ 10 Euro
Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Bleni 5 librat 30 Euro fitoni falas Trajnimin per Harmonine Familjare me çmim 144euro plotesisht falas! 30+20 Euro posta

  • Product Code: book
  • Availability: In Stock
  • 50.00€