TRAJNIMI PËR HARMONINË NË FAMILJE/TRAJNIM 4 JAVOR


FILLON: 01 SHKURT 2021

KUSH DUHET TË MERR KËTË TRAJNIM?

KUSH DUHET TË MERR KËTË TRAJNIM?

·         Pavarësisht nëse jeni aktualisht beqar, në një lidhje afatgjatë, i martuar ose i divorcuar së fundmi, keni fuqinë për të ndërtuar një marrëdhënie të shëndetshme, të lulëzuar dhe argëtuese që zgjat një jetë të tërë.

·         Ju jeni me një person special dhe doni që kjo lidhje të ritet në dashurl.

·         Ju jeni në një lidhje serioze dhe po përballeni me disa sfida, apo vështirësi.

·         Ju jeni në martesë dhe jeni i devotshëm por doni një lidhje më të fortë dhe më pasionante.

NËSE NJËRA NGA KËTO ISHTE ME PËRGJIGJE PO, JU E GJETËT ZGJIDHJEN E GJITHË SFIDAVE TUAJA!

ÇDO JAVË NJË MËSIM TË VLEFSHËM PËR:

1. Kuptimin e Dallimeve të Botës Femërore dhe Mashkullore

2. Si të fitoni gjithçka që doni në Marrëdhëniet "Mashkull-Femër"

3. Si ti tejkaloni sfidat lehtë dhe me qetësi kur çdo gjë duket se po merr fund.

4. Si të silleni me fëmijët dhe si të krijoni një ambient pozitiv për ritjen e tyre


Çfarë tjetër do të përfitoni me këtë Trajnim?

1.VIDEOT E TRAJNIMIT 4 javor 

2.LIBRIN E PUNËS

"FAMILJA E LUMTUR"

3.VIDEO ME AFIRMIME PËR LUMTURINË PËR TË RITUR 

4.VIDEO ME AFIRMIME PËR LUMTURINË PËR TË FËMIJËT

5.VIDEON E SEMINARIT HARMONIA NË FAMILJE

6.DËSHIRA JUAJ ËSHTË URDHËRI JUAJ

7.PJESMARRJE NË SEMINARIN-LIVE NË DURRËS ME DATË 13.02.2021


Shpejoni vendet jane të limituara.Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

TRAJNIMI PËR HARMONINË NË FAMILJE/TRAJNIM 4 JAVOR+bonus pjesmarrjen ne Seminar ne Durres

  • Product Code: ps0005
  • Availability: In Stock
  • 223.00€


Tags: TRAJNIMI PËR HARMONINË NË FAMILJE/TRAJNIM 4 JAVOR