Lloji: Kurs online

Kohëzgjatja: 3 orë (vetë-mësim)

Përfitoni: Çertifikatë

Gjuha: Shqip

Niveli: Hyrës

Aksesi: Qasja gjatë gjithë jetës


Shkathtësitë esenciale për Biznes

(Pse eshte i rendesishem Fokusimi juaj per Sukses?) Një hyrje në aftësitë më thelbësore të biznesit dhe artin e menaxhimit efektiv dhe efikasë kohës.


Shkathtësitë që do të mësoni:

  • Bazat e përqëndrimit dhe vëmendjes tuaj mbi një temë të caktuar, në një kohë kur po punoni me shumë plane praktike për mjeshtërimin e atij subjekti.

  • Si të bashkëpunoni me të tjerët në atë mënyrë, ku do t’ju duhet të përdorni gjithë njohurinë e tij për të realizuar planet dhe qëllimet tuaja.

Çfarë përmban ky kurs?

3 Orë Video

Prezentimi me shkrim i Kursit ( 81 Fletë)

Libër Pune ( 136fletë)


Dy ligje të rëndësishme hyjnë në aktin e përqëndrimit të mendjes në dëshirën e dhënë.

Njëri është Ligji i Vetësugjerimit dhe tjetri është Ligji i Zakonit.

I pari është përshkruar hollësisht në leksionin e mëparshëm të këtij kursi,

ndërsa tani do të përshkruajmë shkurtimisht ligjin e zakonit, pra, të shprehisë.

Aq e rendesishme eshte kjo per suksesin tuaj sa qe do te habiteni se pse deri tani nuk keni vepruar keshtu... Ne kete trajnim do te merrni esencen e fokusimit dhe nese pas kesaj perseri nuk keni fokus ose nuk keni

seriozitet per jeten tuaj ose nuk i jepni aspak rendesi se cfare po ndodh me jeten tuaj, vetem po jetoni sa per te jetuar...


100% Online

Klikoni përmes përmbajtjes së kursit tërheqës dhe shumë të fuqishëm.100% vetë-mësim

Fillimi i menjëhershëm: studioni kur, ku dhe sa shpejt dëshironi.


-Mësoni një aftësi të re

Me seanca të të nxënit kompakt, ju do të mësoni një aftësi të re më shpejt se kurrë.


-Merrni certifikatën tuaj

Shkarkoni certifikatën tuaj personale pas përfundimit të këtij kursi.

Kurseni 90% në këtë kurs tani:

nga 97€

9.97€


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

"Si të Fokusohemi në një Projekt në Kohë"

  • Product Code: Antarsim49
  • Availability: In Stock
  • 97.00€


Tags: "Si të Fokusohemi në një Projekt në Kohë"