TRAJNIM 13 JAVOR

PËRCAKTIMI I QËLLIMIT

​13 Video

13 Tekste- Ushtrime

Ky është një trajnim 13 Javor me të cilin ju mund të përcaktoni një qëllim.

Së pari i dëgjoni audiot, pastaj i plotësoni fletët e punës.

E filloni nga dita e hënë, çdo fillim jave e dëgjoni audion dhe gjatë javës i bëni detyrat që ju jepen në audio dhe fletën e punës. Shkoni me rradhë

Mjetet e nevojshme:

1.    1 Fletore

2.    Laps me ngjyre te kaltër

3.    Shkenca e Madhështisë

4.    Ashtu Si Mendon Njeriu

5.    Dëshira Juaj është Urdhëri Juaj

6.    Funksionon

7.    Sekreti

Është një trajnim që do të jetë i vështirë për ju, sepse ka ushtrime që të bëjnë ti thuash vetes fjalë të mira, gjë që nuk është e lehtë për shumicën nga ju.

Nëse një javë nuk e bëni ushtrimin duhet të filloni përsëri nga java e parë.

ps: Bëjeni këtë Trajnim sepse këtu fillon Transformimi i Energjisë, bëjini gjithë Ushtrimet.


P.S.: PAGESËN MUND TA BËNI EDHE ME:

1 - PAYPAL

2- KARTELË KREDITI (VISA-MASTERCARD)

3 - MONEY GRAM (AVNI THAQI TETOVE/ NORTH MACEDONIA)

4 -RIA (AVNI THAQI TETOVE/ NORTH MACEDONIA)

5 -FATURË ( NA KONTAKTONI NË WhatSapp: +38975305999)

KUJDES PASI TË KRYENI PAGESËN NA INFORMONI NË:

+38975305999 ( WhatSapp)

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

TRAJNIM 13 JAVOR PËRCAKTIMI I QËLLIMIT

  • Product Code: ps0007
  • Availability: In Stock
  • 58.00€
  • 29.00€


Tags: TRAJNIM 13 JAVOR PËRCAKTIMI I QËLLIMIT