• SEMINAR MOTIVUES "FAMILJA NË HARMONI"

Paketa përfshin:

 

1.    Video e Seminarit "Harmonia Familjare"4 orë e 39 min

2.    Prezentimin me 200 slide për gjithë pikat që duhet ti dijë çdo person që është në lidhe ose do të krijojë një lidhje.

3.    Nivelin 1 në Iam Power

4.    Nivelin 2 në Iam Power

5.    Kush duhet të marrë Këtë Seminar:

​​

6.    Ata që dëshirojnë të kuptojnë diferencat mes mashkullit dhe femrës!

Zbritje nga 294 € në:

97€

LEXO ME SHUME

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

SEMINAR MOTIVUES "FAMILJA NË HARMONI"

  • Product Code: Book
  • Availability: In Stock
  • 294.00€
  • 97.00€