• Seminari i Ëndërrave të Juaja!

Imagjinoni Veten të merrni Pjesë në Një Seminar me çmimin €10,000

Por të Paguani një Çmim shumë, shumë herë më të Ulët!


"Çmimi i arsimit paguhet vetëm një herë. Çmimi i injorancës paguhet përgjithmonë! "Kush duhet të marrë Këtë Seminar:

* Ata që dëshirojnë ta kthejnë idenë e tyre në një biznes fitimprurrës!

* Sipërmarrësit që duan të kthejnë dështimin në sukses përsëri!

* Ata që duan të njihen me informacionet më të fuqishme për marketing dhe zgjerim të biznesit të tyre.

* Ata që janë të gatshëm të veprojnë drejt ëndërrës së tyre."Ju Sugjeroj të uleni, të relaksoheni dhe të lexoni pjesën tjetër të këtij shkrimi tani. Përndryshe kur të shihni arritjet e pjesmarrësve të tjerë do të urreni veten pse nuk morrët pjesë!"

 

Do të ndajmë me ju  me ju shumë fshehtësi të biznesit tonë, shumë teknika e mësime që ne përdorëm dhe përdorim për ti tejkaluar sfidat e ndryshme. 

* Atë që askush nuk jua thotë do të jua themi ne!

* Atë që të gjithë e mbajnë për vete ne e ndajmë me të tjerët!

* Atë që e dijnë njerëzit më të fuqishëm në Planet ne do ta ndajmë me ju.

* Si ju do ta përdorni do të varet nga hapat që do të ndërmerrni kur ti dini këto informacione.


* Dhe duke shkruar këtë tekst as vetë nuk na besohet se me një çmim aq qesharak ne do të ndajmë një dituri të tillë me ju!

* Gjërat që so të ju sugjerojmë ti bëni do të ju duket të thjeshta, por që ti bëni të shohim sa guxim do të keni, sepse jeni të ngulfartur nga frika e dështimit në çdo hap që bëni duke parë vetëm histori dështimi dhe duke e ngjitur në ADN tuaj këtë realitet.

* Si ta përdorni frikë nga dështimi për të krijuar fitore. 

* Juve ju ndajnë vetëm 17 fjalë ose më pak për të qenë super të suksesshëm


              Ku do të mbahet seminari?

         "Në Shtëpinë e Familjes Thaqi." Në Tetovë 

Pse në Shtëpinë tonë?

Sepse i quajmë miq të shtëpisë sonë ata që duan të riten e të japin më të mirën e tyre për shoqërinë tonë.

Sepse seminari do të jetë shumë i fshehtë dhe nuk do të ketë fotografi apo lajmërime lidhur me pjesëmarrësit.

Vetëm kur ata të arrijnë atë që e morrën si ide në këtë event nëse do të duan do ta ndajnë me ju!

Do të kenë drekën e shtruar në tryezën tonë, kafe ose çaj të servuar me brandin tonë Iam Water Scardica.

 

Mbi të gjitha një Jetë e Re Do të Shfaqet para tyre dhe Do ta kenë të Vështirë Të Përshtaten me Realitetin Që sapo Jua Shfaqëm. Sepse do të jetë Informacion Explodues Për Biznesin e Tyre dhe do Të Thonë Ku Ishim ne Deri Më Sot!


"OK  Ju Mimoza dhe Avni Thaqi si ta di se ky Semianr është për mua"?

Prit pak, ndoshta ti ke tani një ndjenjë të barkut se duhet të jesh në këtë seminar, pa marrë parasysh se çfarë duhet të bësh. Sepse e ndjen dhe e din në brendinë tënde se këtu ka diçka që më duhet mua ta për biznesin tim apo idenë time.

 

Sepse këta dy njerëz kanë arritur atë që e flasin, dhe tani kërkojnë njerëz të tjerë me të cilët ndoshta mund të krijojnë një ekip të ëndërrave ose të realizojnë shumë më shpejtë këtë dituri që është kaq e vlefshme.

 

Po dijeni se ajo që do të ju themi nuk do të ju duket edhe aq e bukur sepse do të jua themi në fytyrë atë që e shohim se nuk shkon tek ju, dhe nëse jeni nga ata që e duroni këtë ejani nëse jo:

 

Më mirë qëndroni në shtëpi me telekomandën e TV që Të Telekomandon çfarë të mendojsh në Jetë.

Qëndro edhe një vit në gjendjen pezull, përderisa i sheh shokët tu si arrijnë dhe i thua vetes pse ju unë?

SEMINARI I ËNDËRRAVE TË JUAJA!


"Çmimi i arsimit paguhet vetëm një herë. Çmimi i injorancës paguhet përgjithmonë! "


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Seminari i Ëndërrave të Juaja!

  • Product Code: Book
  • Availability: In Stock
  • 97.00€