• NIVELI III TRAJNIMI -I'AM Power, anetaresim i perhershem!

Të gjithë ne kemi ëndrra,aspirata dhe dëshira për të arritur.Ka gjithmonë dicka që duam të arrijmë dhe që besojmë se na e bën jetën më të mirë dhe do të na ndihmojë të jemi më të përmbushur por edhe më të suksesshëm.Por në një jetë gjithmonë e më dinamike dhe me shumë limitime secili prej nesh vihet përballe sfidash dhe presionesh që e pengojnë zhvillimin tonë personal dhe profesional.Në çdo situatë me këdo që jemi ne kontakt direkt ose jo,madje edhe me veten tonë,na nevojitet një lloj procesi i kultivimit të mendimeve tona,veprimit,planifikimit,organizimit,vet rregullimin emocional për një menaxhim sa më efektiv te aktiviteteve tona ditore.Në këtë nivel ju do të mësoni se si të menaxhoni më mirë aftësitë tuaja krijuese.

Do të mësoni si të menaxhoni stresin,vetkontrollin, kohën,do të zbuloni potencialet tuaja të vërteta,aftësite sipërmarrëse dhe të rrisni produktivitetin në profesionin tuaj.

BASHKOHU ME NE!

Përfito nga ofertat ekskluzive dhe promocionet e veçanta & shpejtoni të jeni të parët!

BLI TANI & FITONI ANETARESIMIN E PERHERSHEM

Programi:

  • Teknika për lirimin e mendjes subkoshiente
  • Ligje të pakundërshtueshme për lidershipin
  • Mësime për zgjidhje të problemeve ditore që pengojnë avancimin tonë
  • Libra edukues për zhvillim personal, financiar, mendimit pozitiv, etj…

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

NIVELI III TRAJNIMI -I'AM Power, anetaresim i perhershem!

  • Product Code: Antarsim8888
  • Availability: In Stock
  • 1,000.00€