Tani që ju keni zotëruar ndjenjë të mirë, Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli III ju merr në programin për shfuqizimin e negativitetit. Udhëtimi juaj i suksesit vazhdon me Nivelin III, ku ju do të mësoni se si njerëzit e suksesshëm trajtojnë problemet e tyre, si të lironi veten nga ajo që nuk ju lejon të arrini sukses. Konferenca javore online!


Përmbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit III. Ne total 399 materiale per studim nga shtepia, te cilat shtohen dita dites.

 

Përmbajtja

1.Gjithë përmbajtja e niveli 1

2. Gjithë përmbajtja e niveli 2

3. Fuqizimi I femrave-Program 16 Javor

4.Trajnimi 12 javor Shkenca e manifestimit të parave

5.Trajnimi 24 javor- Kurs 6 mujor për të mësuar Ligjet dhe Parimet Kryesore të njerëzve më të pasur në botë.

6.Seminari nr 1-2016 në Iam-Power- Mjeshtrimi i Bazave për Çdo Aritje

7.Seminari nr 2-2016-në Iam-Power-  Fuqia e GIN dhe Iam-Power- Johan Hendriks.

8. Seminari nr 3-2016  ne Iam-Power- Ribashkimi I familjes Iam-Power

9. Seminar nr 4-2016 ne Iam-Power- Lidershipi dhe Fuqia

10. Mësimi I teknikave për të tejkaluar, frikën nga kritika, varfëria, sëmundja, humbja e dashurisë!

15. Video seminaret e viti 2015/2016 në Iam-Power

16.Webinare( Konferenca) javore Online, me pyetje dhe përgjigje!

17.Mësimi I teknikës Për Lirimin e Programimeve të vendosura në Nëndijen tonë të cilat ndalojnë suksesin.

18.Mësimi I teknikës EFT- Teknika për Lirimin e Emocioneve.

19.Si të shndëroni “ Dështimin e Përkohshëm”  në Sukses Të Jashtëzakonshëm.

20. Webinar Javor Deshira Juaj Eshte Urdheri Juaj –Perforcimi I DJUJ dhe libri Udhrëfyes.

21. Rregullat e miresjelljes në Tavolinë, takimet e biznesit, dhe kodi I veshjes për biznes.

Testim për lartësim në Nivelin 4 dhe marrjen e certifikates për Arritje!

 

Dhe shume programe te tjera për rrugën tuaj drejt arritjeve!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT

MJESHTRIMI I BAZAVE

VIDEO

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME

Ne total 399 ,material për studime nga shtëpia, të cilat shtohen dita ditës!

Përfshin materialin e Nivelit 1 dhe 2


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

3.NIVELI III TRAJNIMI I AVANCUAR ( GOLD ADVANCED)

  • Product Code: Antarsim8888
  • Availability: In Stock
  • 399.00€
  • 99.00€