ARRITJA E SUKSESIT ( SEMINAR MOTIVUES) PRISHTINË

24 GUSHT 2019


3 video mp4

3 audio mp3

1 ushtrim pdf "4 HAPAT PËR TË KRIJUAR GJITHÇKA QË DONI"Pas përfundimit të këtij seminari mund të them se jeta e asnjërrit nga pjesëmarrësit më nuk do të jetë e njëjtë. Të gjithë i falenderoj shumë për hapjen e zemrës së tyre në mirënjohje dhe ndihmë për personat tjerë, veçanërisht nëse e aplikojnë formulën: 4 hapa për të Manifestuar Gjithçka që ju dëshironi..

Të gjithë tani mund të dëgjoni dhe të shikoni këtë seminar. Sikur të ishit aty.Shihemi në Suksese

Mimoza dhe Avni Thaqi

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

ARRITJA E SUKSESIT ( SEMINAR MOTIVUES) AUDIO DHE VIDEO ( FORMAT ELEKTRONIK)

  • Product Code: seminar24082019
  • Availability: In Stock
  • 10.00€