Nga Mimoza Thaqi…

“A Mund të Imagjinoni Veten Si Një Ndërrmarrës i Suksesshëm që një pjesë të punës e bën nga shtëpia?”

Thoni lamtumirë shqetësimeve për punë përgjithmonë ...

“Më lejoni t'ju provoj përtej dyshimit që JU mund të keni stilin e jetës së një milioneri. Unë ju kam treguar qindëra njerëzve si ta bëjnë këtë. Aq shumë sa më quajnë 'Krijuesja e Milionerëve'! "

Të dashur Miq,

A e dini se aktualisht ka aty "Çelësa për Sukses" 

Çfarë ka më shumë unë e di atë sekret dhe...dhe po e ndaj me ju në këto audio.

Përveç që do të ju tregohet mundësia të punoni nga shtëpia do të ju hapen shumë rrugë drejt pasurimit tuaj, hap pas hapi, mësim pas mësimi dhe lirim të bllokimeve tuaja për pasurinë

Nëse jeni anëtar në Iam Power këto 4 audio janë aty nuk duhet ta bleni këtu.

Dhe për gjithë të tjerët po jap një çmim shumë special tani për ju dhe që është vetëm,  € 6,97

Porosit tani € 6,97

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Çelësat Për Të Arritur Sukses Nga Mimoza Thaqi, Audio Digitale Mp3

  • Product Code: Book
  • Availability: In Stock
  • 19.00€