Çelësat për të arritur sukses

nga

MIMOZA THAQI


Ju mund të arrini sukses, JU mund të jetoni ëndërrën tuaj

Arrini ti besoni vetes suaj, duke mësuar disa çelësa për sukses!

Kjo audio është shumë e fuqishme sepse përmban energjinë e përvojës në rrugën që Mimoza e ndan me ju.

Investoni në vete!

BLEJ TANI

Pasi e bleni, audio ju dërgohet në email, e dëgjoni, dhe aplikoni atë që thuhet aty dhe jeta juaj asnjëherë më nuk dë të jetë e njëjtë!

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

1.ÇELËSAT PËR TË ARRITUR SUKSES NGA MIMOZA THAQI, AUDIO DIGITALE MP3

  • Product Code: Book
  • Availability: In Stock
  • 19.00€