• MPOSHTJA E DJALLIT 10€ PLUS POSTA 5€ INTERNACIONAL =15 €

MPOSHTJA E DJALLIT

NJË DORËSHKRIM I NAPOLEON HILL I FSHEHUR PËR 72 VITE

“Nëse doni ta zotëroni jetën tuaj, më parë duhet të zotëroni paratë tuaja. Te “Mposhtja e djallit”, Napoleon Hilli ndan me ne se çfarë mund t’ju pengojë për të pasur një jetë të mirë nga ana ekonomike dhe bën një grafik, që ju ta merrni nën kontroll jetën tuaj dhe të keni jetën që keni ëndërruar.”
- Jean Chatzky, gazetar ekonomik dhe autor i
“The difference: how anyone can prosper in even the toughest times”
( Ndryshimi: të kesh mbarësi edhe në ditë të vështira!)
“Besoj se unë e kam studiuar Napoleon Hillin më shumë se çdokush tjetër. Para 50 vjetësh më ra në dorë libri “Mendo dhe pasurohu”. E mbaja me vete gjatë gjithë kohës dhe e lexoja çdo ditë nga pak. Një ditë Sheron Leçhter-i më dërgoi një kopje të librit “Mposhtja e djallit”. Për një çast mendova se Hilli kish bërë të njëjtën gjë dy herë dhe qeshë dyshues. Mirëpo ky libër iu ul konfuzionin shpirtëror njerëzve që po e përjetojnë në të gjithë botën dhe shemb murin e injorancës, që i ndan miliona individë nga liria e tyre shpirtërore.”
-Bob Proctor, themelues i “Life success”:
www.bobproctor.com
“Shumica e njerëzve mund ta arrijnë suksesin e tyre madhor vetëm pasi të bëjnë edhe një hap, pas asaj që iu dukej si një dështim madhor. Libri i Napoleon Hillit, “Mendo dhe pasurohu”, na pajis me një hartë se si të shkojmë drejt suksesit, ndërsa “Mposhtja e djallit” na ndihmon të kalojmë pengesat që na dalin përpara në këtë rrugë të gjatë”.
- Brian Tracky, autor i “The way to wealth” (Si të pasurohesh)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

MPOSHTJA E DJALLIT 10€ PLUS POSTA 5€ INTERNACIONAL =15 €

  • Product Code: Book
  • Availability: In Stock
  • 15.00€