• NIVELI IV TRAJNIMI ELITË ( PLATINIUM ELITE)

Çfarë mësoni në Nivelin 4?


       "Si të bëheni njeri i Diciplinuar për Super Sukses!"       "17 Regullat e Arritjes Së Aftësive Financiare, për hapje dhe vazhdim të Biznesit."       "Audion e Seminarit të Ëndërrave" ( A-Zh Si të hapni biznes, ku ti gjeni paratë, si të visheni për Sukses si të prezentoni idenë tuaj para Investitorëve, çfarë biznesi të hapni, e shumë info të tjera që mund ti lexoni në këtë webfaqe për Seminarin e Ëndërrave)       "8 Parimet e Fuqisë në Iam Power"       "Si të flisni në Publik ( Public Speaking) dhe të ju dashurojë publiku!"       "Qëndrimi i Suksesshëm që Asnjëherë nuk dështon."       "Trajnim personal me Mimoza Thaqin, 12 orë në 1 Vit,  pas bisedës së parë me ju e di saktë se çfarë do të duhet ju të bëni, që të arrini hap pas hapi në Sukses!"


       PS: Mimoza nuk ka shumë kohë të lirë prandaj pranon vetëm disa persona për trajnim të tillë, dhe ky çmim nuk do të jetë valid muajt a ardhëshëm për trajnim një në një mund të pranoj vetëm 17 persona me këtë ofertë!


       Trajnimi i nivelit 4 përfshin nivelin 1,2,3 dhe 4. Dhe mësimi shkon rradhazi me kalim të testimeve në çdo Nivel!

        

       Lexoni çfarë të tjerët thonë për trajnimin e Nivelit 4!


       "Pershendetje une quhem Bujar Shala jetoje dhe punoje tash e dhjetë vite ne shtetin e Arkansas ne Shba . Mimozën e kam njohur rastesisht paratetë vitesh, ne ate kohe une isha ne fillimet e mija dhe isha duke u perballë me veshtersi Te shumta dhe me borgje qe nuk ishin Te pakta. "

       Nga nje puntor i thjeshte qe pastroja tavolina ne nje restoran ne Shtetin e New York arrita qe te beje disa levizje te nje pas njeshme dhe te ngrihesha ne detyre, tani kam 2 restorane....


       Write a review

       Note: HTML is not translated!
           Bad           Good

       NIVELI IV TRAJNIMI ELITË ( PLATINIUM ELITE)

       • Product Code: NIVELI 4
       • Availability: In Stock
       • 2,000.00€


       Tags: NIVELI IV TRAJNIMI ELITË ( PLATINIUM ELITE)