SI TË FITONI PARA ME NETWORK MARKETING 13 Audio CD mp3

Çmimi i rregullt për 13 Audiot 299€ Dhe vlenë çdo cent.

Bleni tani për vetëm 36.9 WOW!

Shkarkim Digital dtth, ju do ta shkarkoni pasi ta bleni!

Çdo gjë sa i përket Network Marketingut, çdo detaj si të krijoni lirinë financiare.

Nëse jeni pjesë e një Kompanie që shet produktet përmes Network Marketingut, e gjitha që të mungon është motivimi para se të bëni takimin e rradhës.

Kur të dëgjoni këto audio, ju do të jeni një person i pandalshëm, dhe e gjitha që të duhet është

1 vit përqëndrim dhe aplikim i këtyre informacioneve dhe Liria financiare për ju do të jetë ëndërr e realizuar.

Garancion për kthim të parave 90 ditor.

Audiot do te ju dergohen ne email, na kontaktoni në mimoza88@yahoo.com ose ne viber +38976256899 për çdo informacion shtesë.

Ne duhet të shkojmë dhe të flasim për ëndrrat dhe të ëndrrojm ëndrra dhe të vizualizojm në mendjën tonë atë që duam ,ne duhet të jemi në këtë mënyrë,ne duhet të kemi këtë vizion,unë e di se të duket shumë e drejtë dhe shumë e thjeshtë.

Dhe disa njerëz më thonë Mimoza unë dua të jem reale dhe nuk dua të jem një ëndrrimtar, e dini çfarë njerëz të thoni se jeni realistik është një mënyrë tjetër e të thënit se jeni negativ .Sepse ju duhet të keni një vizion dhe më lejoni të ju them nëse mendoni për një gjë që e doni ,tani mbyllni sytë dhe mendoni për diçka që doni në jetë dhe unë ju garantoj vjen buzëqeshja në fytyrën tënde dhe kjo nëse është e vërtetë dhe buzëqeshja vjen në fytyrën tënde kur mendon për atë që ti do,a nuk duhet të mendojmë për gjërat që ne i dojm gjatë gjithë kohës,do të thotë ëndrrat e njerëzve dhe imagjinata  e njerëzve janë të shtypura sepse gjatë fëmijëris së tyre erdhën ata vjedhësit e ëndrrave dhe i ndaluan të ëndrrojn,çfarë të bën të mendosh se ti mund ta bësh atë ,njerëz mos lejo njerëzit të vjedhin ëndrrën tënde.

Ne mund të ëndrrojm ëndrra të mëdha ,mund ta zgjerojm dhe nëse ti nuk ke frikë të kritikohesh,ju mund ti keni ëndrrat të bëhen realitet mendoni për këtë, ëndrrat dhe vizionet janë numër një dhe janë më të rëndësishmet,principi numër një dhe më i rëndësishëm janë ëndrrat.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

SI TË FITONI PARA ME NETWORK MARKETING 13 Audio CD (formati elektronik mp3)

  • Product Code: Book
  • Availability: In Stock
  • 299.00€
  • 36.90€