• NIVELI III TRAJNIMI I AVANCUAR ( GOLD ADVANCED) PER 1 VIT 400.00 ZBRITJE 50%

Tani që ju keni zotëruar ndjenjë të mirë, Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli III ju merr në programin për shfuqizimin e negativitetit. Udhëtimi juaj i suksesit vazhdon me Nivelin III, ku ju do të mësoni se si njerëzit e suksesshëm trajtojnë problemet e tyre, si të lironi veten nga ajo që nuk ju lejon të arrini sukses. Konferenca javore online, Seminaret falas. Grupi sekret online ku çdo ditë gjeni motivimin dhe hapin tuaj të ardhëshëm logjik!

Përmbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit III. Ne total 399 materiale per studim nga shtepia, te cilat shtohen dita dites, 4 seminare falas gjate nje viti me trajnues nga SHBA, Holanda, Zvicra dhe vende te tjera te botës.

 

Përmbajtja

1.Gjithë përmbajtja e niveli 1

2. Gjithë përmbajtja e niveli 2

3. Fuqizimi I femrave-Program 16 Javor

4.Trajnimi 12 javor Shkenca e manifestimit të parave

5.Trajnimi 24 javor- Kurs 6 mujor për të mësuar Ligjet dhe Parimet Kryesore të njerëzve më të pasur në botë.

6.Seminari nr 1-2016 në Iam-Power- Mjeshtrimi i Bazave për Çdo Aritje

7.Seminari nr 2-2016-në Iam-Power-  Fuqia e GIN dhe Iam-Power- Johan Hendriks.

8. Seminari nr 3-2016  ne Iam-Power- Ribashkimi I familjes Iam-Power

9. Seminar nr 4-2016 ne Iam-Power- Lidershipi dhe Fuqia

10. Mësimi I teknikave për të tejkaluar, frikën nga kritika, varfëria, sëmundja, humbja e dashurisë!

15. Video seminaret e viti 2015/2016 në Iam-Power

16.Webinare( Konferenca) javore Online, me pyetje dhe përgjigje!

17.Mësimi I teknikës Për Lirimin e Programimeve të vendosura në Nëndijen tonë të cilat ndalojnë suksesin.

18.Mësimi I teknikës EFT- Teknika për Lirimin e Emocioneve.

19.Si të shndëroni “ Dështimin e Përkohshëm”  në Sukses Të Jashtëzakonshëm.

20. Webinar Javor Deshira Juaj Eshte Urdheri Juaj –Perforcimi I DJUJ dhe libri Udhrëfyes.

21. Rregullat e miresjelljes në Tavolinë, takimet e biznesit, dhe kodi I veshjes për biznes.

Testim për lartësim në Nivelin 4 dhe marrjen e certifikates për Arritje!

 

Dhe shume programe te tjera për rrugën tuaj drejt arritjeve!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT

MJESHTRIMI I BAZAVE

VIDEO

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME

Ne total 399 ,material për studime nga shtëpia, të cilat shtohen dita ditës!

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

NIVELI III TRAJNIMI I AVANCUAR ( GOLD ADVANCED) PER 1 VIT 400.00 ZBRITJE 50%

  • Product Code: Antarsim8888
  • Availability: In Stock
  • 199.00€