• Si të Bëhesh Ndërmarrës Milioner

MËSO SI TË FLASËSH SI NJË NDËRMARËS MILIONER

Çmimi i Kursit në Anglisht 2495$

 

NË SHQIP EKSKUSIVISHT PËR JU

- vetëm- 499

Kurs për Studim nga Shtëpia

Ky kurs përfshin:

8 DVD që përfshin gjithë përmbajtjen e Seminarit tonë me të njëjtin emër!

8 CD që theksojnë dhe rrisin Trajnimin e Folësit-Milioner

Librin e punës

MËSO SI TË FLASËSH SI NJË NDËRMARËS MILIONER

Është një studim i thelluar i cili do të ju mësoj sekretet e brendëshme se si të krijoni sukses financiar në biznesin tuaj gjatë të folurit ose komunikimit. Ne do të shqyrtojmë thellësitë e marketingut, shitjes, ndërtimin e një prezantimi, krijimin e produkteve tuaja dhe nisjen tuaj në treg. Objektivi ynë është që të ju jap mjete për të fituar $ 10.000 ose më shumë çdo herë që të flisini kur të prezentoni produktin tuaj.

Nga kursi për Studim nga Shtëpia

MËSO SI TË FLASËSH SI NJË NDËRMARËS MILIONER

Do të përfitojnë të gjithë ata që kanë një biznes ekzistues, produkt ose shërbim, ose dëshirojnë të përmirësojë marrëdhëniet personale dhe profesionale. Në këtë trajnim ekskluziv ju do të mësoni jo vetëm sistemet e marketingut dhe protokollet e avancuara që janë të lehta për të zbatuar, por ju do të mësoni se si të rrisni biznesin tuaj dhe të ardhurat nëpërmjet fuqisë së Energjisë.

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Si të Bëhesh Ndërmarrës Milioner

  • Product Code: ps0006
  • Availability: In Stock
  • 2,499.00€