Ky program, është...HAPI juaj i PARË drejt SUKSESIT TUAJ...
Me këtë program ju do të shpëtoni nga GRACKA, ku tani keni NGECUR...
Do të dëgjoni Mimoza Thaqin si asnjëherë më parë...
Këtu ajo ju tregon fshehtësitë e rrugës së saj drejt SUKSESIT...
Nga ky program diçka do të zgjohet në brendinë tuaj, dhe ju do të zbuloni se pse jeni në këtë planet të quajtur- TOKË!
Gjithashtu ju do të jeni pjesë e grupit sekret të Mimoza Thaqit, ku ajo çdo ditë do të ju inspirojë për VEPRIM...

Që të arrini diku, së pari duhet të niseni...
Dhe tË dini ku do të shkoni...

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Qëllimi Kryesor i Jetës Suaj

  • Product Code: Audio CD
  • Availability: In Stock
  • 10.00€