Books

Books

Të gjitha librat e shfaqura në këtë web faqje mund të blehen onlajn. Mund t përfundoni pagesën me kartelë bankare ose të bëni vetëm porosinë duke vendosur të dhënat e juaja dhe të ju dërgojmë në email format tjera të pagesës.

Ju faleminderit


Seminari i Ëndërrave të Juaja!

Seminari i Ëndërrave të Juaja!

Imagjinoni Veten të merrni Pjesë në Një Seminar me çmimin €10,000Por të Paguani një Çmim shumë,..

97.00€

SI TË FITONI PARA ME NETWORK MARKETING 13 Audio CD (formati elektronik mp3)

SI TË FITONI PARA ME NETWORK MARKETING 13 Audio CD (formati elektronik mp3)

SI TË FITONI PARA ME NETWORK MARKETING 13 Audio CD mp3Çmimi i rregullt për 13 Audiot 299€ Dhe vle..

36.90€ 299.00€

TRAJNIMI BAZE DREJT PASURIMIT 29 audio+ 1 Video per manifestim te gjerave qe i doni.

TRAJNIMI BAZE DREJT PASURIMIT 29 audio+ 1 Video per manifestim te gjerave qe i doni.

 TRAJNIMI BAZE DREJT PASURIMIT 29 audio+ 1 Video per manifestim te gjerave qe i doni.Principe..

29.00€

UDHËHIQNI VETEN NË KOHËRA KRIZASH 37  MËSIMET MË TË RËNDËSISHME JETËSORE (+ 4 Video të Konferencës në email )

UDHËHIQNI VETEN NË KOHËRA KRIZASH 37 MËSIMET MË TË RËNDËSISHME JETËSORE (+ 4 Video të Konferencës në email )

KONFERENCËN ONLINEUDHËHIQNI VETENNË KOHËRA KRIZASH37MËSIMET MË TË RËNDËSISHME JETËSOREMimoza Thaqi d..

74.00€

SI TË LARGOJMË MENDIMET NEGATIVE-WEBINAR ONLINE

SI TË LARGOJMË MENDIMET NEGATIVE-WEBINAR ONLINE

SI TË LARGOJMË MENDIMET NEGATIVE-WEBINAR ONLINE ..

57.00€

SEMINAR MOTIVUES "FAMILJA NË HARMONI"

SEMINAR MOTIVUES "FAMILJA NË HARMONI"

Paketa përfshin:   1.    Video e Seminarit "Harmonia Familjare"4 orë e 3..

294.00€

Pagesat për ofertat Speciale

Pagesat për ofertat Speciale

Shenoni te sasia shumen e parave me te cilen ju keni pranuar ofertat speciale.Ju faleminderit sh..

1.00€

Trajnim,Idividual Për Biznes:  (12 orë në Vit)

Trajnim,Idividual Për Biznes: (12 orë në Vit)

Përgjigje Profesionale, Lidhur me Biznesin Tuaj!Nëse Ju Konsultoheni Personalisht me Mimoza Thaqin p..

1,997.00€

Seancë Personale Me Mimoza Thaqin, 1 Orë!

Seancë Personale Me Mimoza Thaqin, 1 Orë!

Seancë Personale Me Mimoza Thaqin! Çfarë përfitoni nga kjo Seancë:1.    &nb..

197.00€

Showing 61 to 69 of 69 (5 Pages)