Books

Books

Të gjitha librat e shfaqura në këtë web faqje mund të blehen onlajn. Mund t përfundoni pagesën me kartelë bankare ose të bëni vetëm porosinë duke vendosur të dhënat e juaja dhe të ju dërgojmë në email format tjera të pagesës.

Ju faleminderit


MEDITIM PËR PRANIM TË DASHURISË audio formati mp3

MEDITIM PËR PRANIM TË DASHURISË audio formati mp3

MEDITIM PËR PRANIM TË DASHURISË audio formati mp3 ..

2.00€

Vlerat e reagimeve emocionale
Vetë Kontrolli ( 2 audio mp3)

Vetë Kontrolli ( 2 audio mp3)

Pasi të kryeni pagesën ju dergojmë audion në emailin me të cilin keni kryer pagesën. ..

5.00€

Shkenca e Madheshtise, 4 Audio CD Format Elektronik 2 euro

Shkenca e Madheshtise, 4 Audio CD Format Elektronik 2 euro

Shkenca e Madheshtise, Audio CD mp3 ..

10.00€

Shkenca e Pasurimit ( audio Mp3)

Shkenca e Pasurimit ( audio Mp3)

Hyrja I dashur lexues! Në fillim kur e lexova këtë libër, më ndihmoi të hap ja sytë. Shumë libra..

5.00€

Pyetjet që do të çlirojnë mendjen tuaj 1 € ( MP3 Download )

Pyetjet që do të çlirojnë mendjen tuaj 1 € ( MP3 Download )

Pasi të kryeni pagesën ju dergojmë audion në emailin me të cilin keni kryer pagesën. ..

1.00€

Qëllimi Kryesor i Jetës Suaj

Qëllimi Kryesor i Jetës Suaj

Ky program, është...HAPI juaj i PARË drejt SUKSESIT TUAJ... Me këtë program ju do të shpëtoni nga G..

10.00€

Si të përballoni kritikat dhe ofendimet ( Audio mp3)

Si të përballoni kritikat dhe ofendimet ( Audio mp3)

Zbritje nga 10 Euro në 5 EuroPasi të kryeni pagesën ju dergojmë audion në emailin me të cili..

10.00€

Përsosmëria 3 Audio CD-Format Elektronik

Përsosmëria 3 Audio CD-Format Elektronik

PROGRAM I PËRSOSUR NË 3 AUDIO CD, PËR TË GJETUR GJITHMON TË MIRËN TE NJERËZIT, TE SITUATAT DHE TE RR..

19.00€

NIVELI I TRAJNIMI -I'AM Power, ZBULO MJETET E NEVOJSHME PËR NJË JETË POZITIVE

NIVELI I TRAJNIMI -I'AM Power, ZBULO MJETET E NEVOJSHME PËR NJË JETË POZITIVE

I'AM Power, Super Oferta Trajnime Motivuese Libra, Audio LibraZBULO MJETET E NEVOJSH..

500.00€

NIVELI II TRAJNIMI - ME PERVOJE (SILVER-EXPERIENCED)

NIVELI II TRAJNIMI - ME PERVOJE (SILVER-EXPERIENCED)

KJO PAKO PËRFSHIN TË 2 NIVELET NË IAM POWER,Çmimi: 800 Euro POferta Normale është 1 V..

800.00€

NIVELI 3 ( ANËTARËSIMI ËSHTË I PËRHERSHËM)

NIVELI 3 ( ANËTARËSIMI ËSHTË I PËRHERSHËM)

KJO PAKO PËRFSHINË TË 3 NIVELET NË IAM POWER,Çmimi: 1000 Euro POferta Normale është 1 Vit ..

1,000.00€

Biznesi për Fillestarët- Kurs 4 Javor

Biznesi për Fillestarët- Kurs 4 Javor

Sipërmarrja: Nga Ideja e Biznesit te Veprimi Fillon me 4 Janar 2021 Ora 19:00-21:00( Aplikoni këtu) ..

144.00€

Kurs 3 mujor për trajner motivimi. në grup-MASTERMIND

Kurs 3 mujor për trajner motivimi. në grup-MASTERMIND

Mëso direkt nga: Mimoza Thaqi(Spikere Publike Profesionale e Çertifikuar në SHBA)JAVA 1: H..

1,997.00€

NIVELI IV TRAJNIMI ELITË ( PLATINIUM ELITE)

NIVELI IV TRAJNIMI ELITË ( PLATINIUM ELITE)

Çfarë mësoni në Nivelin 4?"Si të bëheni njeri i Diciplinuar për Super Sukses!""17 Regullat e Arritje..

2,000.00€

Showing 46 to 60 of 69 (5 Pages)