Books

Books

Të gjitha librat e shfaqura në këtë web faqje mund të blehen onlajn. Mund t përfundoni pagesën me kartelë bankare ose të bëni vetëm porosinë duke vendosur të dhënat e juaja dhe të ju dërgojmë në email format tjera të pagesës.

Ju faleminderit


Si te krijojme maredhenie te dobishme Dale Carnegie   6 euro+5 euro posta

Si te krijojme maredhenie te dobishme Dale Carnegie 6 euro+5 euro posta

Si te krijojme maredhenie te dobishme Dale CarnegiePer porosi per Kosove dhe Shqiperi na shkruani ne..

11.00€

Spring Offer

Spring Offer

Spring Offer Oferta e pranveres vjen e para nga Mimoza Thaqi dhe Iam Power Ne kemi ..

218.00€

TRAJNIM 13 JAVOR  PËRCAKTIMI I QËLLIMIT

TRAJNIM 13 JAVOR PËRCAKTIMI I QËLLIMIT

TRAJNIM 13 JAVORPËRCAKTIMI I QËLLIMIT​13 Video13 Tekste- UshtrimeKy është një trajnim 13 Javor&..

29.00€ 58.00€

Trajnimi 80 ditor i Bollëkut, material, shpirteror dhe shendetesor. " Deklaroni Fuqine Tuaj"

Trajnimi 80 ditor i Bollëkut, material, shpirteror dhe shendetesor. " Deklaroni Fuqine Tuaj"

Trajnimi 80 ditor i Bollëkut, material, shpirteror dhe shendetesor. " Deklaroni Fuqine Tuaj"Çdo 10 d..

297.00€

Unf*ck Yourself, Gary John Bishop  10 euro+10 euro posta

Unf*ck Yourself, Gary John Bishop 10 euro+10 euro posta

Përshkrim i shkurtërNjë libër për mënyrën sesi udhëheqësit e mëdhenj frymëzojnë këdo që të veprojë. ..

20.00€

Zakonet e Suksesit ( Botuar nga: Minerva në 2019 ) Autori:  Napoleon Hill 10 euro+10 euro posta

Zakonet e Suksesit ( Botuar nga: Minerva në 2019 ) Autori: Napoleon Hill 10 euro+10 euro posta

Ne këtë vepër fuqidhënëse dhe të pabotuar kurrë më parë, autori legjendar për zhvillimin personal, N..

20.00€

 LARGONI PRESIONIN FINANCIAR ( AUDIO MP3)

LARGONI PRESIONIN FINANCIAR ( AUDIO MP3)

Nje Audio e fuqishme e cila do te ju ndihmoje jashtezakonisht shumë në tejkalimin e situatave finaci..

8.00€

Ndalo Duhanin Audio elektronike mp3

Ndalo Duhanin Audio elektronike mp3

Ndalo Duhanin PROGRAM I PËRDORUR NGA UNË PERSONALISHT QE 2 VITE NUK DUA TË NDEZ CIGARË, E KUPTONI ÇF..

5.00€ 30.00€

Dëshira Juaj është Urdhëri Juaj formati elektronik mp3

Dëshira Juaj është Urdhëri Juaj formati elektronik mp3

PËRBËRËSI SEKRET QË BËN KËTË INFORMATË TË FUNKSIONOJË NË REALITETÇmimi i AUDIO-librit 151EuroBLE..

150.00€

Çelësat Për Të Arritur Sukses Nga Mimoza Thaqi, Audio Digitale Mp3

Çelësat Për Të Arritur Sukses Nga Mimoza Thaqi, Audio Digitale Mp3

Nga Mimoza Thaqi… “A Mund të Imagjinoni Veten Si Një Ndërrmarrës i Suksesshëm që një pjesë të pu..

9.00€ 19.00€

BLENI 3 LIBRAT 13 Euro FITONI FALAS AUDIOT ELEKTRONIE  "Largoni Presionin Financiar"

BLENI 3 LIBRAT 13 Euro FITONI FALAS AUDIOT ELEKTRONIE "Largoni Presionin Financiar"

BLENI 3 LIBRAT 13 Euro2.    Shkenca e Pasurimit,3.    Sh..

20.00€

TRAJNIMI PËR HARMONINË NË FAMILJE/TRAJNIM 4 JAVOR+bonus pjesmarrjen ne Seminar ne Durres

TRAJNIMI PËR HARMONINË NË FAMILJE/TRAJNIM 4 JAVOR+bonus pjesmarrjen ne Seminar ne Durres

TRAJNIMI PËR HARMONINË NË FAMILJE/TRAJNIM 4 JAVORFILLON: 01 SHKURT 2021​​KUSH DUHET TË MERR KËTË TRA..

223.00€

"Çlirohu-nga problemet me paratë përgjithmonë"

"Çlirohu-nga problemet me paratë përgjithmonë"

Lloji: Kurs onlineKohëzgjatja: 2 muaj (vetë-mësim-çdo javë online)Përfitoni: Çertifikatë-dhe më shum..

700.00€

"Si të Fokusohemi në një Projekt në Kohë"

"Si të Fokusohemi në një Projekt në Kohë"

Lloji: Kurs onlineKohëzgjatja: 3 orë (vetë-mësim)Përfitoni: ÇertifikatëGjuha: ShqipNiveli: HyrësAkse..

97.00€

LIRONI AFTËSITË TUAJA VETËBESIMI-ÇELËSI JUAJ!

LIRONI AFTËSITË TUAJA VETËBESIMI-ÇELËSI JUAJ!

Lloji: Kurs onlineKohëzgjatja: 4 orë-Video (vetë-mësim)Përfitoni: ÇertifikatëGjuha: ShqipNiveli: I A..

47.00€

Showing 31 to 45 of 69 (5 Pages)