Books

Books

Të gjitha librat e shfaqura në këtë web faqje mund të blehen onlajn. Mund t përfundoni pagesën me kartelë bankare ose të bëni vetëm porosinë duke vendosur të dhënat e juaja dhe të ju dërgojmë në email format tjera të pagesës.

Ju faleminderit


BLENI 5 LIBRAT FITONI FALAS NE EMAIL 14 AUDIOT DËSHIRA JUAJ ËSHTË URDHËRI JUAJ, DHE LIBRIN NË PDF (47EURO+Posta 23 Euro)

BLENI 5 LIBRAT FITONI FALAS NE EMAIL 14 AUDIOT DËSHIRA JUAJ ËSHTË URDHËRI JUAJ, DHE LIBRIN NË PDF (47EURO+Posta 23 Euro)

BLENI 5 LIBRAT FITONI FALAS NE EMAIL 14 AUDIOT DËSHIRA JUAJ ËSHTË URDHËRI JUAJ, DHE LIBR..

70.00€

Blink nga Malcolm Gladwell 10 euro+ 10 euro posta

Blink nga Malcolm Gladwell 10 euro+ 10 euro posta

Përshkrim i shkurtërTe libri “Blink” Malcolm Gladwell revolucionarizon një mënyrë të re të të mendua..

20.00€

Delfini 5 Euro plus 5 Euro Posta

Delfini 5 Euro plus 5 Euro Posta

Tregimi i nje enderimtari..

10.00€

Elon Musk. Si po na e formëson të ardhmen drejtuesi miliarder i SpaceX-it dhe Tesla-s ( Botuar nga: Botime Pema në 2017 )12 euro+10 euro posta

Elon Musk. Si po na e formëson të ardhmen drejtuesi miliarder i SpaceX-it dhe Tesla-s ( Botuar nga: Botime Pema në 2017 )12 euro+10 euro posta

"Një përmbledhje e hollësishme dhe plot ngjyra e historisë së ngjitjes së Elon Musk-ut në majat e bo..

22.00€

Fillo me pse 10 euro+10 euro posta

Fillo me pse 10 euro+10 euro posta

Përshkrim i shkurtërNjë libër për mënyrën sesi udhëheqësit e mëdhenj frymëzojnë këdo që të veprojë. ..

20.00€

Hajeni kete bretkose, Brian Tracy 5 Euro+5 Euro Posta

Hajeni kete bretkose, Brian Tracy 5 Euro+5 Euro Posta

Brian Tracy është orator profesionist, trajnues dhe konsulent, si dhe është kryetari i firmës "Brian..

10.00€

Janez Dërnovshek - Mendime për jetën dhe vetëdijesimin Librin të cilin e keni 5 euro+5 euro posta

Janez Dërnovshek - Mendime për jetën dhe vetëdijesimin Librin të cilin e keni 5 euro+5 euro posta

 Librin të cilin e keni në duar është një libër i veçantë, për shumë arsye. Lexuesit, autorin e..

10.00€

Kush ma ka levizur djathin, Spencer Johnson 4.5 Euro+5 Euro Posta

Kush ma ka levizur djathin, Spencer Johnson 4.5 Euro+5 Euro Posta

Titulli: Kush ma ka lëvizur djathin? - Një mënyrë e mahnitshme për të përballuar ndryshimin në punë ..

9.50€

Mendo dhe behu i pasur, Napoleon Hill  5 Euro + 5 Euro Posta

Mendo dhe behu i pasur, Napoleon Hill 5 Euro + 5 Euro Posta

"Mendo dhe bëhu i pasur" i autorit shumë të njohur amerikan Napoleon Hill, është libri që ka ndihmua..

10.00€

Mendo dhe pasurohu ( Botuar nga: Botime Pema në 2018 ) 10 euro+10 euro posta

Mendo dhe pasurohu ( Botuar nga: Botime Pema në 2018 ) 10 euro+10 euro posta

Botimi që keni në duar dallon nga botimet e mëparshme për faktin se është i plotësuar me shembujt e ..

20.00€

Nje toke e re nga Eckhart Tolle 10 euro+10 euro posta

Nje toke e re nga Eckhart Tolle 10 euro+10 euro posta

Në shumë pjesë të botës po shfaqet një ndjesi e drejtësisë shoqërore, të cilën të parët tanë as që k..

20.00€

Pengesa eshte rrugedalja nga Ryan Holiday 10 euro+10 euro posta

Pengesa eshte rrugedalja nga Ryan Holiday 10 euro+10 euro posta

Përshkrim i shkurtër“Një libër që çdo udhëheqës botëror i së ardhmes – dhe së tashmes – duhet ta mba..

20.00€

Shkalla magjike drejt suksesit, Napoleon Hill 10 euro+10 euro posta

Shkalla magjike drejt suksesit, Napoleon Hill 10 euro+10 euro posta

Shkalla magjike drejt suksesit është klasiku i humbur i Napoleon Hill-it, dhe libri që parapriu best..

20.00€

Shprehi atomike  Autori:  James Clear 12euro+10 euro posta

Shprehi atomike Autori: James Clear 12euro+10 euro posta

Sistemi revolucionar i përmirësimit 1 përqind çdo ditë. Njerëzit mendojnë se kur synon ta ndryshosh ..

22.00€

Si te behesh udheheqes i zoti dale carnegie 6 euro+5 euro posta

Si te behesh udheheqes i zoti dale carnegie 6 euro+5 euro posta

Ky libër i shqyrton këto aspekte të udhëheqësisë apo lidershipit - dhe jo vetëm kaq - për të ofruar..

11.00€

Showing 16 to 30 of 69 (5 Pages)