Books

Books

Të gjitha librat e shfaqura në këtë web faqje mund të blehen onlajn. Mund t përfundoni pagesën me kartelë bankare ose të bëni vetëm porosinë duke vendosur të dhënat e juaja dhe të ju dërgojmë në email format tjera të pagesës.

Ju faleminderit


LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME 99 € ( botimi special i pari)

LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME 99 € ( botimi special i pari)

LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME Mësimdhënia, për herë të parë në historinë e botës,vjen si një fi..

99.00€

LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME Botimi i dyte Oferte speciale 20Euro+13 Euro Posta

LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME Botimi i dyte Oferte speciale 20Euro+13 Euro Posta

LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME Mësimdhënia, për herë të parë në historinë e botës,vjen si një fi..

33.00€

LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME Botimi i dyte Oferte speciale 20Euro+5Euro Posta ( Kosove dhe Shqiperi)

LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME Botimi i dyte Oferte speciale 20Euro+5Euro Posta ( Kosove dhe Shqiperi)

LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME Mësimdhënia, për herë të parë në historinë e botës,vjen si një fi..

25.00€

Trajnimi për Biznes

Trajnimi për Biznes

Trajnimi Për Biznes /Filloni 2021 me Synim.TRAJNIMI PËR BIZNES​KURS 6 MUJOR VETË MËSIM- MATERIAL DIX..

1,000.00€

MPOSHTJA E DJALLIT 10€ PLUS POSTA 5€ INTERNACIONAL =15 €

MPOSHTJA E DJALLIT 10€ PLUS POSTA 5€ INTERNACIONAL =15 €

MPOSHTJA E DJALLIT NJË DORËSHKRIM I NAPOLEON HILL I FSHEHUR PËR 72 VITE “Nëse doni ta zotëroni..

15.00€

3.SHKENCA E PASURIMIT (5 EURO + 4EURO POSTA)

3.SHKENCA E PASURIMIT (5 EURO + 4EURO POSTA)

Hyrja I dashur lexues! Në fillim kur e lexova këtë libër, më ndihmoi të hap ja sytë. Shumë libra ja..

9.00€

Bleni 5 librat 30 Euro fitoni falas Trajnimin per Harmonine Familjare me çmim 144euro plotesisht falas! 30+20 Euro posta

Bleni 5 librat 30 Euro fitoni falas Trajnimin per Harmonine Familjare me çmim 144euro plotesisht falas! 30+20 Euro posta

Bleni 5 librat 30 Euro fitoni falas Trajnimin per Harmonine Familjare me çmim 144euro plotesisht fal..

50.00€

Bleni 5 librat 36 Euro fitoni falas Trajnimin Biznesi per fillestaret 144euro plotesisht falas! 36+20 Euro posta

Bleni 5 librat 36 Euro fitoni falas Trajnimin Biznesi per fillestaret 144euro plotesisht falas! 36+20 Euro posta

Bëni porosi të librave:Mund të bëni porosinë tani që të jeni në listën tonë për porosiPër Shqipëri Ç..

56.00€

SHKENCA E MADHESHTISE ( 7 EURO+4EURO POSTA)

SHKENCA E MADHESHTISE ( 7 EURO+4EURO POSTA)

Çdo gjë që është e mundur në shpirt, është e mundur edhe në mish e gjak. Ҫdo gjë që njeriu mund të m..

11.00€

DOLLARET ME DUAN MUA 4EURO+POSTA 4 EURO

DOLLARET ME DUAN MUA 4EURO+POSTA 4 EURO

DOLLARËT MË DUAN MUA Rruga e re për pasuri Një pamflet i vogël i dobishëm të cilin çdo njeri i b..

8.00€

 DOLLARËT MË DUAN MUA FORMATI PDF & AUDIO MP3 3 €

DOLLARËT MË DUAN MUA FORMATI PDF & AUDIO MP3 3 €

DOLLARËT MË DUAN MUA Audion mund ta bleni dhe të bëni porosi në +38976256899, dhe linku..

10.00€

 ARTI I KRIJIMIT FORMAT ELEKTRONIK MP3

ARTI I KRIJIMIT FORMAT ELEKTRONIK MP3

ARTI I KRIJIMIT FORMAT ELEKTRONIK MP3-AUDIO Mesimet nga Deshira Juaj Udheri Juaj por sh..

15.00€

100 Ligjet e pathyeshme te Suksesit 10 euro+10 euro posta

100 Ligjet e pathyeshme te Suksesit 10 euro+10 euro posta

Pse disa njerëz kanë sukses në biznes më shumë se të tjerët? Pse disa biznese përparojnë ndërsa të t..

20.00€

Arritja Maksimale 10 euro+10 euro posta

Arritja Maksimale 10 euro+10 euro posta

Brian Tracy është një nga udhëheqësit botëror të suksesit dhe arritjes personale, duke këshilluar çd..

20.00€

Babai i pasur, babai i varfer, Robert T. Kiyosaki 9 Euro +5 Euro Posta

Babai i pasur, babai i varfer, Robert T. Kiyosaki 9 Euro +5 Euro Posta

Titulli: Kush ma ka lëvizur djathin? - Një mënyrë e mahnitshme për të përballuar ndryshimin në punë ..

14.00€

Showing 1 to 15 of 69 (5 Pages)