About Us

Sun & Stars – Family Shop
www.sunandstars.com.mk
 

E themeluar në vitin 2004. Sun and Stars dyqani me rroba të dorës së dytë i parë i këtij lloji(dyqan rrobave të vjetra) në Tetovë. Vitet e para ishin një sfidë e vërtetë për Mimozën si një biznesmene, por edhe për ofertën e saj në treg. Me kalimin e kohës, reputacioni dhe kërkesat për ofertën e Sun & Stars u rritën, Mimoza erdhi në përfundim se është koha për ta kthyer këtë sfidë në një biznes të vërtetë, dhe që atëherë punon në drejtim të zhvillimit kontinual të këtij biznesi. Kompania tanimë ka një zinxhir të dyqaneve në disa qytete në Maqedoni: Tetovë, Shkup, Gostivar dhe Kërçovë. Aktualisht në Tetovë ka një dyqan, në Shkup tre, dy në Gostivar e një në Kërçovë. Kompania Sun dhe Stars është përfaqësuese zyrtare e Trasborg – kompani daneze për rroba të dorës së dytë, e cila ofron mallra të cilësisë për çdo shije. Në kuadër të kompanisë aktualisht ka 27 të punësua  dhe numri i tyre është në rritje çdo ditë.

 

I Am POWER – UNË JAM FUQIA
www.iam-power.com
 

Tregtarët e suksesshëm nuk janë egoist në shpërndarjen e eksperiencave të tyre me të tjerët. Nga kjo maksimë buron edhe biznes – ideja e re e Mimozës – krijimi i një programe të certifikuar me trajnime dhe puntori, program e marë nga platforma e certifikuar në të cilën Mimoza mer pjesë, dhe si anëtare e nivelit të katërt është kompetente në përcjelljen e këtyre trajnimeve tek të gjithë të interesuarit. Programa është e emëruar si I am power – Unë jam fuqia dhe funksionon si Klub me sistem në bazë anëtarësie. Me vet anëtarësimin në këtë platformë, anëtarët do të trajnohen dhe do të këshillohen në frymën e tregtarëve dhe biznismenëve në drejtim të asaj si të punojnë dhe të definojnë qëllimet e tyre. Trajnimet do t’i udhëheq Mimoza, por si folës dhe këshillues do të paraqiten edhe dhum tregtarë  dhe biznismenë të tjerë nga Maqedonia dhe nga jashtë. 

 

 

 

 

 

IamWater, Scardica®

 Është vizioni dhe krijimi I Bashkëshortëve Mimoza dhe Avni Thaqi të lindur dhe  ritur në Tetovë, në biznes janë për 20 vite me kompaninë Sun&Stars.
Edhe pse Maqedonia është një shtet I vogël, bjeshkët e maleve të Sharrit prodhojnë Ujin e burimit dhe ujin artezian me cilësinë e ujërave më të mirë në botë. 

Kur Mimoza dhe Avniu e shijuan

Ujin e Bjeshkëve të Sharrit Iam-Water Scardica® e dinin se ky Ujë ishte I bekuar dhe është një nga Ujërat më të mirë në Botë, prandaj ata u  përkushtuan pa marrë parasysh kushtet në të cilat jetojnë, vendit, ishte dëshirë e zjartë e tyre që ky  Ujë të mbushet në shishe dhe të shpërndahet te konsumatorët që vlerësojnë cilësinë, pastërtinë  dhe shëndetin e tyre. Rruga e tyre ishte me sfida, me ndalesa nga llojet më të pakuptimta por ata ia  dolën që në familjet tona të japin cilësinë dhe freskinë e bjeshkës duke mbushur çdo shishe me  dashuri dhe bekim për të gjithë ata që do të shijojnë këtë Ujë.

Suksesi I
 Iam-Water, Scardica® është rezultat I vizionit të
qartë dhe disajnit dhe ky vizion u bë Realitet Global.